Vad roligt att du är intresserad av en GRAVIDFOTOGRAFERING hos mig!

.

♥ Mini paketet  –  1595 kr

Ca 1 timmes gravidfotografering inklusive 2 redigerade högupplösta digitala bilder

.

♥ Lilla paketet  –  1.795 kr

Ca 1 timmes gravidfotografering inklusive 5 redigerade högupplösta digitala bilder

.

♥ Mellan paketet  –  2.595 kr

Ca 1,5 timmars gravidfotografering inklusive 10 redigerade högupplösta digitala bilder

I detta paket kan du välja om du vill fotograferas inomhus i studion eller utomhus eller kombinera inomhus-och utomhusbilder.

I detta paket ingår lån av mina vackra gravidklänningar

.

♥ Stora paketet  –  3.495 kr

Ca 1,5-2 timmars gravidfotografering inklusive 20 redigerade högupplösta digitala bilder

I detta paket kan du välja om du vill fotograferas inomhus i studion eller utomhus eller kombinera inomhus-och utomhusbilder.

I detta paket ingår lån av mina vackra gravidklänningar

.

♥  När ska du boka en gravidfotografering?

Gravidbilder bör tas när du är runt den sjunde eller åttonde månaden då magen har en bra storlek för gravidbilder. Jag har fotograferat gravida mellan graviditetsvecka 25 och 39, men vanligast är mellan vecka 27 och 37. Om du är en person som går upp mycket i vikt under din graviditet eller som samlar på dig vatten och kan se lite uppsvälld ut, rekommenderar jag att du gör gravidfotograferingen något tidigare. Självklart kan jag göra en lättare retuschering om du har fått bristningar eller om det är något annat du önskar ta bort efteråt på bilderna.

♥  Var ska du bli fotograferad?

Utomhus- Jag hjälper gärna till med förslag på vackra platser utomhus och har genom mina tidigare fotograferingar fått många vackra favoritplatser. Jag tycker mycket om att fotografera utomhusmiljöer där det finns stor variation av natur inom promenadavstånd som tex vid vattendrag, skogsbryn, sand, vass och klippor.

Inomhus- Jag har en fotostudio med professionell studioutrustning samt flera studiobakgrunder i olika färger att välja mellan. Gå gärna in i min portfolio och kika på mina bilder för inspiration.

♥  Ska enbart du bli fotograferad?

Jag fotograferar i första hand mamman och den vackra gravidmagen men självklart får syskon och pappan vara med om du önskar detta. Informera mig gärna om dina önskemål i förväg så jag kan komma med klädtips.

♥  Vilka kläder ska du välja?

Vad du väljer att ha på dig under gravidfotograferingen beror helt på vilken stil du är ute efter, vad du trivs i samt vad som känns bekvämt. Det finns en stor variation av stil på gravidbilder som du kan välja mellan och det vanligaste är att ta bilder både med och utan kläder. Ta gärna med något plagg som du trivs i och som visar din vackra mage. Jag har flera vackra gravidklänningar som du gärna får låna eller hyra.  Du kan även låna tunnare tyger som jag kan svepa om dig som både täcker och visar hud på samma gång. Ta gärna med skor som passar under klänningarna om du vill bli fotograferad utomhus.

Ta också med en vacker BH, gärna utan axelband, med passande trosor. Jag är noga med detaljer och ser till att kläder, smycken, hår och annat är i ordning. Ska du ha byxor på, så välj ett par med låg midja, så att de inte veckar sig under magen. En del blivande mammor tar med sig egen rekvisita, t.ex. bild från ultraljudsundersökningen, nallebjörnar, bebisfiltar eller små skor.

♥  Undvik märken

Hårt sittande kläder gör märken som kan ta timmar innan de försvinner. Jag rekommenderar därför att du några timmar före fotograferingen tar av allt som är elastiskt, som byxor som sitter tight, trosor, BH, och t.o.m. strumpor. När du kommer till fotograferingen bör du därför vara utan BH och kanske t.o.m. utan trosor och vara klädd i löst sittande kläder. Använd inte hudlotion eller kräm på din mage, speciellt inte den sortens lotion som ska reducera bristningar, på fotograferingsdagen. Hudlotion kan få din mage att blänka, och det ser inte bra ut på bilderna. Puder, däremot, minimerar blänk och går utmärkt att använda. Bristningar, sår, blåmärken och liknande retuscherar jag bort, så låt inte det hindra dig från att komma till mig.

♥  Blandade tips

Händer och eventuellt fötter kommer att synas i bilderna, så glöm inte manikyr och pedikyr. Var nyrakad under armarna (om du brukar raka dig). Ansiktspuder är alltid en bra ide, eftersom det minimerar blixtblänk i ansiktet. Smörj gärna in dina armbågar och knän, annars kommer de att se ljusare ut på bilderna, men använd inte lotion som glittrar eller med solskyddsfaktor, eftersom det påverkar fotoresultatet negativt. Begränsa gärna smycken under fotograferingen eftersom de drar bort uppmärksamheten från magen och kan lätt dominera porträttet, men det kan vara vackert med ett långt pärlhalsband eller ett gravidsmycke. Kom ihåg att detta är ett glädjefullt tillfälle där stolthet över magen, förväntan och kärlek ska synas i bilderna.

Priserna gäller för 2020-2021

Önskar du köpa fler högupplösta bilder än de som ingår i paketet kostar dessa 200 kr styck

Reseersättning tillkommer med 50 kr/mil för resor utanför Halmstad 

Bokning sker via mail på rebecka@samdell.se eller på telefon 0735-094152.

 * Alla de bästa bilderna innebär de bilder som klarar de krav som jag ställer på mina bilder.

Önskar du dela någon bild på sociala medier blir jag väldigt stolt och tycker det är jätteroligt! Det är då viktigt att du ALLTID nämner Fotograf: Rebecka Samdell eller taggar mig @fotografrebeckasamdell eftersom jag står som ägare och har rättigheterna till bilderna. Vid publicering på sociala medier får inga filter, färgjusteringar eller beskärningar användas då det förändrar bildens utseende.