♥ Nyföddfotografering

Det är under en väldigt kort period er lilla bebis är nyfödd och tiden när de är så små går fort förbi men med bilderna så stannar tiden och ger er ett minne om hur liten er bebis faktiskt var de första veckorna.

När är det bäst att fotografera er nyfödda?

Jag rekommenderar att göra en nyföddfotografering inom 14 dagar efter förlossningen för att bebisen sover den mesta tiden av dygnet och det blir lättare att posera bebisen i de olika poserna. Mycket av tiden under fotograferingen går åt till att mata samt försöka få bebisen att sova och då är det viktigt med en lugn och harmonisk miljö. Jag har fotograferat många bebisar och älskar nyföddfotograferingar och för mig är det viktigt att anpassa mig och vara följsam och flexibel efter bebisens behov. I min fotostudio har jag det varmt och skönt med värmefläkt och lugn musik. Jag har en mängd rekvisita som passar till nyföddfotograferingar som till exempel filtar, plädar, fårskinn, virkade söta mössor, kläder, hårband, tyllkjolar och bakgrunder. Har ni önskemål att ta familj- och syskonporträtt finns det självklart tid till detta.

Boka

Ni bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid cirka en vecka efter beräknad förlossning och skulle bebisen komma tidigare eller senare än planerat så bokar vi om tiden så den passar. Är bebisen äldre än 14 dagar kan ni boka mig som barnfotograf och få en vanlig fotografering med liknande rekvisita som mina nyföddinspirerande bilder har. 

 Lilla nyföddpaketet  - 1.495  kr

Ca 1 timmes nyföddfotografering inklusive 3 noggrant redigerade digitala bilder.  

 

 Mellan nyföddpaketet  - 1.995  kr

Ca 1,5 timmes nyföddfotografering inklusive 5 noggrant redigerade digitala bilder .

 

 Stora nyföddpaketet  - 2.695  kr

Ca 2 timmars nyföddfotografering inklusive 7 noggrant redigerade digitala bilder 

 

 All inclusive nyföddpaketet  - 3.995  kr

Ca 2,5-3 timmars nyföddfotografering inklusive alla de bästa* bilderna från fotograferingen levereras högupplösta digitalt med en lättare bearbetning. 

En 1 st utskrift 30x40 cm ingår på vackert Fine Art papper

⭐ Barnets första år ⭐

TIPS: Missa inte mitt erbjudande med TRE fotograferingar under barnets första år där ni själva väljer vilka stunder i barnets liv ni vill föreviga. Det kan tex vara gravidfotografering, nyföddfotografering och 5 månaders fotografering. Eller så kan ni boka nyföddfotografering, 6 månadersfotografering samt 1 års fotografering. Ni avgör helt själva!

- Vid första fotograferingstillfället betalar du fullpris på paketet
- Vid andra fotograferingen får du 25 % rabatt på paketet
- Vid det tredje och sista tillfället får du 50 % rabatt på paketet


 

Priserna gäller för 2019/2020

Bokning sker via mail på rebecka@samdell.se eller på telefon 0735-094152.

Syskon- och familjeporträtt ingår 

 * Alla de bästa bilderna innebär de bilder som klarar de krav som jag ställer på mina bilder.

FineArt utskriften hämtas hos fotografen i Eldsberga 

I priset ingår rätten att fritt använda bilderna för privat bruk. För all annan användning, exempelvis på internet eller kommersiella sammanhang, krävs fotografens namngivelse. Ändring av bilderna får inte utföras utan fotografens tillstånd. Vid publicering på sociala medier får inga filter, färgjusteringar eller beskärningar användas. Fotografen ska alltid nämnas vid namn vid publicering av bilderna