Vad roligt att du är intresserad av en NYFÖDDFOTOGRAFERING hos mig!

.

♥Lilla paketet  –  2.295 kr

Ca 1,5 timmes nyföddfotografering inklusive 5 redigerade högupplösta digitala bilder

.

♥ Mellan paketet  –  2.995 kr

Ca 1,5-2 timmars nyföddfotografering inklusive 10 redigerade högupplösta digitala bilder

.

♥ Stora paketet  –  4.295 kr

Ca 2-2,5 timmars nyföddfotografering inklusive 20 redigerade högupplösta digitala bilder

.

♥  När ska du boka en nyföddfotografering?

Jag rekommenderar att göra en nyföddfotografering inom 14 dagar efter förlossningen för att bebisen sover den mesta tiden av dygnet och det blir lättare att posera bebisen i de olika poserna. Jag har fotograferat många bebisar och älskar nyföddfotograferingar och för mig är det viktigt att anpassa mig och vara följsam och flexibel efter bebisens behov. Du bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid cirka en vecka efter beräknad förlossning och skulle bebisen komma tidigare eller senare än planerat så bokar vi om tiden så den passar. Är bebisen äldre än 14 dagar kan ni boka mig som barnfotograf och få en vanlig fotografering med liknande rekvisita som mina nyföddinspirerande bilder har. 

♥  Lite blandade tips

Att fotografera en nyfödd är en utmaning och det är därför mycket viktigt att det är lugn och ro under fotosessionen för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. En liten nyfödd behöver matas under fotograferingen och kan även behöva matas flera gånger. Det är bra att ha i åtanke att matningen får ta sin tid och att inte känna stress, det viktiga är att bebisen känner sig nöjd och belåten för att på bästa möjliga sätt kunna skapa de härliga och fina nyföddbilderna. Jag har en värmefläkt på under hela fotosessionen  och rekommenderar dig att ta på svala kläder då det blir rätt varmt i studion. Ni får gärna ta med er syskon om ni önskar syskonfotografering – tänk dock på att syskonet kanske inte alls vill bli fotograferad tillsammans med den nyfödda och kan då ta fokus från fotograferingstiden. Jag har ett stort urval av rekvisita som passar till nyföddfotograferingar som till exempel filtar, plädar, fårskinn, virkade söta mössor, kläder, hårband, tyllkjolar och bakgrunder. Ta gärna med någon form av trasa för att ta bort snor och uppstötningar som är vanligt.

♥  Undvik märken

Hårt sittande kläder gör märken som kan ta timmar innan de försvinner. Jag rekommenderar därför att du några timmar före fotograferingen tar av allt som är elastiskt på din bebis som tex byxor som sitter tight och strumpor. Vill du att din bebis ska vara avklädd under fotograferingen bör därför bebisen vara klädd i löst sittande kläder när ni kommer till fotograferingen.