Vad roligt att du är intresserad av en NYFÖDDFOTOGRAFERING hos mig!

 

♥  När ska du boka en nyföddfotografering?

Jag rekommenderar att göra en nyföddfotografering inom 14 dagar efter förlossningen för att bebisen sover den mesta tiden av dygnet och det blir lättare att posera bebisen i de olika poserna. Jag har fotograferat många bebisar och älskar nyföddfotograferingar och för mig är det viktigt att anpassa mig och vara följsam och flexibel efter bebisens behov. Du bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid cirka en vecka efter beräknad förlossning och skulle bebisen komma tidigare eller senare än planerat så bokar vi om tiden så den passar. Är bebisen äldre än 14 dagar kan ni boka mig som barnfotograf och få en vanlig fotografering med liknande rekvisita som mina nyföddinspirerande bilder har. 

 

♥  Lite blandade tips

Att fotografera en nyfödd är en utmaning och det är därför mycket viktigt att det är lugn och ro under fotosessionen för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. En liten nyfödd behöver matas under fotograferingen och kan även behöva matas flera gånger. Det är bra att ha i åtanke att matningen får ta sin tid och att inte känna stress, det viktiga är att bebisen känner sig nöjd och belåten för att på bästa möjliga sätt kunna skapa de härliga och fina nyföddbilderna. Jag har en värmefläkt på under hela fotosessionen  och rekommenderar dig att ta på svala kläder då det blir rätt varmt i studion. Ni får gärna ta med er syskon om ni önskar syskonfotografering – tänk dock på att syskonet kanske inte alls vill bli fotograferad tillsammans med den nyfödda och kan då ta fokus från fotograferingstiden. Jag har ett stort urval av rekvisita som passar till nyföddfotograferingar som till exempel filtar, plädar, fårskinn, virkade söta mössor, kläder, hårband, tyllkjolar och bakgrunder. Ta gärna med någon form av trasa för att ta bort snor och uppstötningar som är vanligt.

 

♥  Undvik märken

Hårt sittande kläder gör märken som kan ta timmar innan de försvinner. Jag rekommenderar därför att du några timmar före fotograferingen tar av allt som är elastiskt på din bebis som tex byxor som sitter tight och strumpor. Vill du att din bebis ska vara avklädd under fotograferingen bör därför bebisen vara klädd i löst sittande kläder när ni kommer till fotograferingen.

 

 Lilla nyföddpaketet  - 1.295  kr

Ca 1 timmes nyföddfotografering

I paketet ingår 2 redigerade högupplösta digitala bilder.  

 

 Mellan nyföddpaketet  - 1.995  kr

Ca 1,5 timmes nyföddfotografering

I paketet ingår 5 redigerade högupplösta digitala bilder .

 

 Stora nyföddpaketet  - 2.695  kr

Ca 2 timmars nyföddfotografering

I paketet ingår 7 redigerade högupplösta digitala bilder 

 

 All inclusive nyföddpaketet  - 3.995  kr

Ca 2,5-3 timmars nyföddfotografering inklusive 

I paketet ingår 50 redigerade högupplösta digitala bilder (ord.pris 9895 kr)

 

Missa inte mitt finfina erbjudande - Barnets första år 

Missa inte mitt erbjudande med TRE fotograferingar under barnets första år där du själv väljer vilka stunder i ditt barns liv du vill föreviga. Det kan t.ex. vara nyföddfotografering, 5 månaders fotografering och 1 års fotografering eller nyföddfotografering, 4 månaders fotografering och 9 månadersfotografering. Du avgör helt själv!

  • Vid det första fotograferingstillfället betalar du fullpris på paketet
  • Vid andra fotograferingen får du 25 % rabatt på paketet
  • Vid den tredje och sista fotograferingen får du 50 % rabatt på paketet

Priserna gäller för 2020

Önskar du köpa fler högupplösta bilder än de som ingår i paketet kostar dessa 200 kr styck

Reseersättning tillkommer med 50 kr/mil för resor utanför Halmstad 

Bokning sker via mail på rebecka@samdell.se eller på telefon 0735-094152.

 * Alla de bästa bilderna innebär de bilder som klarar de krav som jag ställer på mina bilder.

Önskar du dela någon bild på sociala medier blir jag väldigt stolt och tycker det är jätteroligt! Det är då viktigt att du ALLTID nämner Fotograf: Rebecka Samdell eller taggar mig @fotografrebeckasamdell eftersom jag står som ägare och har rättigheterna till bilderna. Vid publicering på sociala medier får inga filter, färgjusteringar eller beskärningar användas då det förändrar bildens utseende.