Info om mig

FOTOGRAFEN - Jag har stor passion för mitt jobb och älskar att få folk att skratta och ha en rolig stund under mina fotograferingar och få fram deras naturliga leenden. Det är verkligen hedrande att få fotografera mina kunders bröllop, deras nyfödda lilla bebis, deras familjer eller den vackra gravidmagen. För mig är det viktigt att föreviga stunderna mellan ögonblicken som händer när människor har blivit bekväma framför kameran och där de visar vem de verkligen är.

Jag har arbetat som fotograf i över 6 år nu och kan inte föreställa mig att göra någonting annat! Det finns mycket att lära mig inom fotografi och jag vill fortsätta utvecklas.

Om du tycker att vi skulle vara en bra matchning får du gärna skicka ett meddelande så kan vi prata vidare om detaljerna kring din fotosession.

 

REBECKA- Jag är gift med min bästa vän (Christian) och mamma till två härliga energifyllda pojkar. Min familj är otroligt viktig för mig och jag värderar högt tiden som jag får spendera med min familj. Mitt främsta motto i livet är att fånga dagen och ta vara på stunden och njuta av de små ögonblicken. Jag har alltid varit en social och glad person och tycker om att träffa nya människor och skapa nya relationer. 

Sång är ett annat stort intresse som jag haft i mitt liv sedan jag var liten. Jag spelar piano och har arbetat som solistsångerska på bröllop, dop och begravningar i över 17 år. Det är en fantastisk känsla att få sjunga och förmedla vackra ord genom min sång och att få dela de olika högtidsstunderna med mina kunder är också otroligt känslosamt.

Flera av mina tidigare kunder har redan bokat mig som både deras fotograf och sångerska - Kanske du också gör det till det kommande dopet eller bröllopet!