♥  Barn och familjefotografering

  Vad roligt att du är intresserad av en BARN/SYSKON/FAMILJEFOTOGRAFERING hos mig!

 

♥ Vilka kläder ska du ta med?

 Jag rekommenderar dig att ta med ombyten till fotograferingen och cirka 2-3  ombyten brukar vara lämpligt. Har du ombyten med dig skapar det större möjligheter att få vackra bilder genom att anpassa kläderna till studiobakgrunderna och min rekvisita. Har du bokat syskonfotografering rekommenderar jag att ta med matchande kläder då detta skapar fin harmoni i bilderna. Det kan tex vara pastelliga färger som ljusblått, ljusrosa, beight, grått och vitt. Undvik gärna kläder med tryck på eftersom de drar fokus till sig i bilden.  Jag har många fina tyllkjolar, mössor, hårband, flugor, mössor som du gärna får låna.

 

♥ Lite blandade tips

Vid bebis- och barnfotograferingar rekommenderar jag att du tar med någon form av trasa för att ta bort eventuellt snor och kräk. Vissa bebisar/barn behöver mer tid på sig att bli bekväma och avslappnade i fotostudion medan andra känner sig som hemma direkt och jag har full förståelse för detta och är van att möta barn som behöver sin tid. En 4-7 månaders bebis är betydligt mindre aktiv i jämförelse med en 7-12 månaders bebis. Kan din bebis krypa och hasa sig fram så var beredd på att det kommer bli en svettig fotosession. Tips- ta med svala kläder till dig själv!

 

♥  Undvik märken

Hårt sittande kläder gör märken som kan ta timmar innan de försvinner. Jag rekommenderar därför att du några timmar före fotograferingen tar av allt som är elastiskt på ditt barn som tex byxor som sitter tight, blöja och strumpor. Vill du att barnet ska vara avklädd under fotograferingen bör därför barnet vara klädd i löst sittande kläder när ni kommer till fotograferingen.

 Lilla paketet  -  1295 kr

Ca 1 timmes porträttfotografering inklusive 2 redigerade högupplösta digitala bilder

 ♥ Mellan paketet  -  1.495 kr

Ca 1 timmes porträttfotografering inklusive 5 redigerade högupplösta digitala bilder

 ♥ Stora paketet  -  1.895 kr

Ca 1,5 timmars porträttfotografering inklusive 10 redigerade högupplösta digitala bilder

♥ All inclusive paketet  -  4.995 kr

Ca 1,5-2 timmars porträttfotografering.

I paketet ingår 50 redigerade högupplösta digitala bilder (ord.pris 9895 kr)

 

Missa inte mitt finfina erbjudande - Barnets första år

Missa inte mitt erbjudande med TRE fotograferingar under barnets första år där du själv väljer vilka stunder i ditt barns liv du vill föreviga. Det kan tex vara 5 månaders fotografering, 8 månaders fotografering och 1 års fotografering. Du avgör helt själv!

  • Vid första fotograferingstillfället betalar du fullpris på paketet
  • Vid andra fotograferingen får du 25 % rabatt på paketet
  • Vid den tredje och sista fotograferingen får du 50 % rabatt på paketet

____________________________________________________________________________________

Önskar du köpa fler högupplösta bilder än de som ingår i paketet kostar dessa 200 kr styck

Reseersättning tillkommer med 50 kr/mil för resor utanför Halmstad 

Bokning sker via mail på rebecka@samdell.se eller på telefon 0735-094152.

 * Alla de bästa bilderna innebär de bilder som klarar de krav som jag ställer på mina bilder.

Önskar du dela någon bild på sociala medier blir jag väldigt stolt och tycker det är jätteroligt! Det är då viktigt att du ALLTID nämner Fotograf: Rebecka Samdell eller taggar mig @fotografrebeckasamdell eftersom jag står som ägare och har rättigheterna till bilderna. Vid publicering på sociala medier får inga filter, färgjusteringar eller beskärningar användas då det förändrar bildens utseende.