mina produkter

Information om mina produkter

Jag har samarbete med två ramverkstäder i Halmstad. Du får tillfälle att titta, klämma och känna på alla våra produkter på vår bildvisning. Tills dess, får ni här en liten tjuvkik på en del utav vårt produktsortiment. Vi har sedan några år tillbaka utvecklat vår verksamhet och byggt om ateljén så att vi nu gör de flesta av våra produkter för hand, inne i vår egna ateljé i studion. Helt enkelt för att vi vill erbjuda högsta kvalité och service hela vägen: från fotografering till färdig produkt.

Hos mig får ni …..Jag har fotoalbum från 650:-

Fotograferingen är bara en del av mitt jobb och en väldigt stor del av arbetet med dina bilder gör jag efter den, då jag omsorgsfullt bearbetar varje bild och ser till att du ska få exakt det som du efterfrågar. Jag lägger stor vikt vid att leverera en färdig, exklusiv produkt istället för enbart digitala filer som du sedan själv måste lägga ner energi och tid på att framkalla (utan att veta hur slutresultatet blir).  När du kommer hem med dina produkter ska du bara behöva sätta en spik i väggen eller göra plats på en byrå.

Maila mig gärna för en fullständig prislista.

Kvalitet

Jag är stolt över att kunna erbjuda dig kvalitet från fotografering till färdig produkt och jag lägger stor vikt vid att kunna erbjuda något för alla smaker.

Alla mina produkter är handgjorda och håller absolut högsta kvalitet, vilket gör att jag kan garantera att de kommer att finnas kvar i många generationer.

Jag har ett stort utbud av vackra ramar i olika färger och stilar. Ramarna kommer från ledande leverantörer och går inte att hitta i butiker. Ramarna anpassas efter just dina foton och du har därför stor möjlighet att själv påverka storlekar och utseende (vilket är svårt med enkla ramar med fasta mått).

Jag erbjuder också

De albumfotoböcker och fotoboxar som jag har i mitt sortiment är också av högsta kvalitet och du kan välja t ex mellan mindre album, exklusiva album med linneomslag och bilder på vackert akvarellpapper monterade i passepartout som levereras i vackra boxar.

Tillsammans ser vi till att dina favoritfoton blir ett riktigt vackert blickfång i ditt hem och att de passar just din inredningsstil.

Prisexempel

  • Väggförstoringar: från 450 kr
  • Inramade förstoringar: från 1 200 kr
  • Konstblock: från 1 200 kr
  • Canvastavlor: från 1 200 kr
  • Album och fotoböcker: från 1 500 kr
  • Fotoboxar i linne: från 3 200 kr
  • Bildspel i HD-kvalitet: 1 000 kr
  • Digitala bildfiler: från 300 kr styck